De Efteling in Kaatsheuvel is een van de grootste pretparken in Europa. Het bezoeken van De Efteling is tegenwoordig ook meer dan alleen een dagje een aantal attracties bezoeken. In De Efteling is zoveel te beleven: van gezellig entertainment en sfeervolle restaurants tot spannende attracties en spectaculaire shows.


Om op een rustige manier optimaal te genieten van alles wat De Efteling u te bieden heeft is het aan te raden om een meerdaags Efteling arrangement te reserveren. De Efteling heeft een mooi aanbod hierin. De Efteling biedt met Efteling Bosrijk een prachtig vakantiepark aan waar u in een bosrijke omgeving lekker met de gehele familie van die unieke Efteling sfeer kunt genieten. Een andere sprookjesachtige manier van overnachten is het slapen in het Efteling Hotel.


Andere mogelijkheden zijn er ook door te overnachten in hotels bij De Efteling. U vindt hotels in Kaatsheuvel en Waalwijk. Vanuit Kaatsheuvel bent u binnen enkele minuten bij de ingang van De Efteling. Vanuit Waalwijk is het vaak een klein stukje rijden met de auto of fietsen.

 

Efteling Hotels - Informatie Website

Efteling Hotel, Kaatsheuvel


Op een steenworp afstand van het Efteling park vindt u het sprookjesachtige Efteling Hotel. Met ruim 140 kamers en een prima restaurant biedt het hotel een comfortabel verblijf na een gezellig dagje Efteling.


Efteling Hotel reserveren bij:

Booking.com - Efteling Hotel

Vrij Uit - Efteling Hotel

Pretparkhotels.nl - Efteling Hotel

Efteling Bosrijk Boshuizen


Vindt u het heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden in een bosrijke omgeving met veel natuur en groen dan is Efteling Bosrijk uitermate geschikt voor uw verblijf bij De Efteling. Efteling Bosrijk beschikt over accommodaties geschikt voor twee tot acht personen.


Efteling Bosrijk reserveren bij:

Bungalowspecials.nl - Bosrijk

Vrij Uit - Efteling Bosrijk

Pretparkhotels.nl - Efteling Bosrijk

Hotel De Kroon, Kaatsheuvel


Hotel De Kroon ligt van alle onofficiële Efteling Hotels het dichtst bij de entree van De Efteling. Een kleine wandeling van ongeveer tien minuten brengt u bij de entree van De Efteling.


Hotel De Kroon reserveren bij:

Booking.com - Hotel de Kroon

Pretparkhotels.nl - Hotel de Kroon

Peter Langhout Reizen - Efteling arrangement

NH Hotel Waalwijk, Waalwijk


Op een korte afstand rijden of fietsen ligt dit comfortabele NH Hotel. Het NH Hotel Waalwijk beschikt over meer dan 100 kamers en een eigen restaurant waar u in de ochtend heerlijk kunt ontbijten en in de avond fijn kunt dineren.


NH Hotel Waalwijk reserveren bij:

Booking.com - NH Hotel

Pretparkhotels.nl - NH Hotel Waalwijk

Peter Langhout Reizen - Efteling arrangement

Voor een totaaloverzicht van alle hotels en campings bij De Efteling die online te reserveren zijn verwijzen wij u graag door naar onderstaande websites. Booking.com en Pretparkhotels.nl zijn makkelijke en overzichtelijke websites waar u veilig uw reserveringen kunt maken.

http://www.eftelinghotels.nl is geen officiële website van De Efteling. De officiele website van De Efteling is te bereiken via Efteling.com.